Christelle Enguix presenta “Tot el blat”, un recull de poesia sobre la maternitat

L’autora recita una part de la nova obra a la llibreria Documenta de Barcelona amb acompanyament de guitarra per Marina Culubret

Laura Trius || Christelle Enguix ha presentat el 4 de febrer el seu nou recull de poemes Tot el blat, a la llibreria Documenta de Barcelona. L’acte literari ha consistir d’un recital dels poemes per part de l’autora, amb acompanyament de guitarra per part de Marina Culubret. A la presentació d’aquest poemari, que volia ser un “vermut literari”, s’ha  ofert als convidats una copa de vi, cortesia del “Centre Quim Soler, la literatura i el vi”.

Christelle Enguix ha publicat altres llibres de poesia, en diferents editorials, entre els quals es troben Arbre Roig, que va ser guanyador del premi de Poesia Ciutat de Benicarló el 2006, i Cor de Minotaure. Per altra banda, Marina Culubret, que va obtenir el Títol Superior de guitarra al Conservatori del Liceu i ha participat com a acompanyant en variats recitals, forma part actualment del grup artístic Dowland Ensemble.

dsc_6054

Christelle Enguix i Marina Culubret en un moment del vermut literari

Els poemes del llibre d’Enguix, publicat per Godall Edicions i que es troba ja disponible en les llibreries, els va escriure l’escriptora uns mesos després de tenir el seu fill. Així, l’obra recorre des de l’enamorament fins al naixement del primer fill, tractant profusament el tema de la maternitat. L’escriptora va voler escollir aquesta temàtica fent un cant a la vida i basant-se, com ha anat explicant al llarg del recital, en la seva experiència personal, i expressant-se per mitjà del seu imaginari particular.

Deixa un comentari