L’equip

Benvinguts al nostre blog! Som la Laura, la Sandra i en Nil, tres estudiants de Periodisme i Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. Ja ho diu el refrany: “Qui no arrisca, no pisca…” Així que amb les nostres ganes, inexperiència i joventut estem disposats a anar el més lluny possible amb el nostre blog i arribar al major nombre d’ànimes lectores.

Laura Trius

dsc_5752Sóc estudiant de segon de Periodisme a la UPF. Si m’hagués de definir en una paraula, no podria, i me n’alegro que ningú m’ho hagi demanat encara. Crec que el que ens defineix millor és el que fem, i espero que amb aquesta desastrosa presentació us pugueu fer una idea (ni que sigui petita) de com sóc.

Hi hem posat moltes ganes al projecte de Barcelona Literària, esperem que us agradi! No deixeu de comentar i compartir la vostra opinió.

Nil Montilla

dsc_5742-2Un altre estudiant de Periodisme de la UPF, tot i que amb el millor itinerari (sí, a Humanitats, tot i que de vegades em diguin que semblo en Juan Carlos Monedero).

Es diu que Franz Kafka va dir una vegada que “La literatura és una expedició a la veritat”. Si fos així, la veritat podria ser perfectament el meu objectiu en la vida, perquè uniria les meves dues grans passions: el Periodisme i la Literatura. De moment, però, em serveix aquest blog per a iniciar-me en el camí i hi posaré totes les meves ganes.

Sandra Gómez

dsc_5754-2Sóc estudiant de segon de Periodisme. Em recordo amb un llibre a les mans des que tenia cinc anys: des d’aleshores mai he parat de llegir, i espero no deixar de fer-ho. Per tant, sóc la típica, o no tan típica persona, que mentre estic al tren m’agrada imaginar-me com és la vida de les persones que seuen davant meu. D’aquí, un dels principals motius per iniciar aquest blog de temàtica literària. Em considero una persona somiadora, qualitat que sol posseir tot aficionat a la lectura. Jo, als meus 20 anys ja he viscut moltes vides i he viatjat per tot el món, i ho fet sense moure’m de casa!

Anuncis