Barcelona Literària torna amb canvis però conservant l’essència de l’interès per la literatura

Benvinguts de nou!

Feia un parell de setmanes que no sabíeu res de nosaltres. Després d’una pausa per a dedicar-nos als exàmens trimestrals, l’equip de Barcelona literària retorna amb les mateixes ganes de parlar de literatura i d’informar de l’actualitat literària a la nostra ciutat. No obstant això, hem decidit introduir un seguit de canvis a partir d’ara:

Barcelona Literària va néixer com a projecte dins una assignatura de la nostra carrera, “Periodisme a Internet”, per a la qual havíem de fer un seguiment exhaustiu del tema concret, en aquest cas la literatura. Tanmateix, acabada l’assignatura hem trencat també les cadenes, relativament. Ara, no haurem de fer exclusivament informació en forma de notícies, cròniques i entrevistes. La previsió és, no obstant això, que no podrem dedicar-nos de la mateixa manera que fins ara, un cop acabada l’assignatura, a causa dels horaris exigents de la universitat. Per tant, no escriurem tan regularment com ho havíem estat fent.

La part positiva és, però, que ara podrem per fi introduir ressenyes sobre llibres escrits en català i que siguin actuals, a més, és clar, de seguir acudint a presentacions que ens semblin interessants. Ens fa molta il·lusió seguir amb el projecte i poder ampliar els seus esquemes parlant-vos en més profunditat d’aquells llibres que puguem llegir.

Esperem que vulgueu seguir acompanyant-nos en aquesta aventura literària, i desitgem que cada cop siguin més els que treguin el cap per aquest petit espai dedicat a la nostra gran passió: els llibres, i, de retruc, totes les emocions i les aventures que ens fan viure.

Gràcies per la comprensió,

Laura, Nil i Sandra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s