Marc Moreno, un escriptor ben negre

Nil Montilla|| Marc Moreno (Barcelona, 1977) és escriptor, periodista i editor. Guanyador del vuitè Premi Crims de Tinta per la novel·la “Temps de rates”, està especialitzat en gènere negre, tant com a novel·lista, com per la banda editorial: l’any 2013 va fundar Llibres del Delicte, una petita empresa editorial centrada bàsicament en la temàtica negra i que, en paraules de Moreno, cerca fer “col·leccions de llibres”, amb un disseny semblant i recuperant alguns clàssics. A més, és col·laborador del diari La Vanguardia.

Moreno ha publicat fins al moment sis novel·les, la primera d’elles l’any 2011, titulada Cabdills. La reina de diamants (2014) és una obra que va escriure conjuntament amb Salvador Macip, Lluís Llort i Sebastià Bennasar, autors també dedicats al gènere negre. La darrera, “Temps de rates”, va ser la guanyadora del premi de novel·la negra més important de Catalunya, el Premi Crims de Tinta, com ja va informar BARCELONA LITERÀRIA.

Marc Moreno presenta l’obra el 2 de març a les 19h a la llibreria La Central del Raval de Barcelona. Localitzada en el barri de la Verneda en un ambient tòxic i problemàtic, la novel·la compta amb personatges que encarnen l’arquetip de l’antiheroi perdedor i marginat.


Llegiu més:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s