Natza Farré, comunicadora de realitats

feminisme.microones 008.JPG

Sandra Gómez || Natza Farré és una periodista catalana coneguda sobretot per ser guionista i locutora de La Competència, un programa d’humor de RAC 1 que està en antena des del 2009 i en el qual també  participa Òscar Dalmau. Farré també és coneguda per ser feminista i parlar obertament del tema, entre altres maneres amb la publicació de llibres que tracten la situació actual de la dona. El passat 2016 va treure un llibre titulat Curs de feminisme per microones, per intentar trencar certs tabús que hi ha entorn el moviment feminista i al mateix temps poder argumentar perquè totes les dones haurien de ser feministes.

Curs de feminisme per microones no és la seva primera obra, l’any 2003 ja en va treure una altra, escrita conjuntament amb Ana Tortajada i editada per Plaza&Janes Editores, anomenada Per fi Brasil: un viatge al país de Lula. En aquest llibre l’autora explicava les noves sensacions que es respiraven país, considerat com el gegant d’Amèrica del Sud, després de la pujada de Lula al poder.

Avui dia 1 de març a les 17.00h parla a l’Auditori de Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, sobre el seu llibre més recent, Curs de feminisme per microones. 


Llegiu també:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s